SWEET & SALTY

...jako život...
Kde se co naučit

Jak jsem se učila Foodstyling v Chefstarter

Před týdnem jsem se byla učit foodstyling v Chefstarter s šéfkuchařem Radkem Jakubcem. Chtěla jsem o tom poreferovat hned, ale znáte to – jeden míní… Takže výjimečně bez vykecávání: bylo to fajn, i když moje velmi nesmělé já se jako obvykle nedokázalo do kolektivu plného cizích lidí zapojit tak, jak by rádo. To je taky důvod, proč na mých fotkách nejsou žádný lidi, je mi to prostě trochu blbý. Dozvěděla jsem se pár nových věcí (jako třeba že když chcete do jídla zapíchnout rozmarýn, tak je lepší ho osmažit, aby se dal jíst a nebyl jenom dekorací na vyhození) a ochutnala plno dobrot. Jen mě mrzelo, že se nearanžoval žádný dezert. Jo a fois gras mi fakt nechutnaj 🙂 Dál už jen obrázky 🙂

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.